Beveiliging

Ad-hoc beveiliging

Er kunnen situaties ontstaan waardoor u opeens behoefte heeft aan beveiliging ter plekke, en dan zo snel mogelijk. Denk hieraan bij: brand, stroomstoringen, ramkraken, defecte alarminstallaties of andere calamiteiten waar geen rekening mee zijn gehouden, maar waar wel directe actie vereist is. Intence Security is in staat om razendsnel de juiste beveiligers bij u ter plekke te hebben, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw pand, goederen of andere zaken.

Camping beveiliging

Vakantie is altijd een zeer fijne tijd van het jaar. Gezellig samenzijn en leuke dingen ondernemen, of juist even helemaal niks doen. Veel mensen vieren hun vakantie op de camping.

Als er veel verschillende mensen op een relatief klein gebied samenzijn, kan dat weleens tot bepaalde situaties leiden waarin de veiligheid van de gasten in gevaar kan zijn. Intence Security kan de beveiliging van uw camping verzorgen.

Evenementen beveiliging

Als organisator van een evenement hoop je altijd dat het voor de gasten en jezelf een onvergetelijk evenement gaat worden. Toch is het ook spannend, loopt alles zoals gepland en zoals vaak is doorgesproken. Je hoopt het maar of het daadwerkelijk zo gaat lopen is altijd afwachten. Door een diverse groep mensen in een vaak kleine ruimte is de veiligheid van de aanwezigen een van de allerbelangrijkste factoren voor een geslaagd evenement. Intence Security zorgt ervoor dat de veiligheid van alle aanwezigen gegarandeerd is.

Object beveiliging

Intence Security is uw ideale partner bij het bewaken van uw bedrijfspand of locatie. Samen stellen we een gedegen plan op waardoor de veiligheid van uw pand, uw goederen en uw werknemers gewaarborgd zijn en blijven.

Uitvaart beveiliging

Een naaste verliezen is een bijzonder ingrijpende gebeurtenis in een ieders leven. Helaas gebeurt het tegenwoordig steeds vaker dat inbrekers het tijdens de uitvaart gemunt hebben op goederen van degene die is overleden of van degene die de uitvaart bijwonen. Dit betreft zowel woonhuizen als bedrijfspanden. 

Intence Security kan tijdens de uitvaart ervoor zorgen dat uw goederen bewaakt worden zodat u op een rustige manier de uitvaart kunt bijwonen.

Winkelsurveillance

Als ondernemer wil je dat je klanten zo prettig en veilig mogelijk winkelen. Ook wil je dat je personeel zich kan bezighouden met hetgeen waar hij/zij goed in is, het helpen van de klant. Het personeel zal zich dus ook veilig moeten voelen. Wij kunnen je daarmee helpen zodat jij als ondernemer je kan focussen op het ondernemen.